Wat doen wij...

W

ebdesign en internet marketing

Grafisch ontwerp en Webdesign
Technische realisatie van websites
Content Management (Systemen)
Maatwerk software applicaties
Kwaliteit hosting oplossingen
BEL ONS! 071 5132805
S

howcase - onze laatste projecten

Coolweb Multimedia

oor tactische websites met commerciëel goed resultaat
Bij het ontwikkelen van een communicatietraject gaat het maar om één ding en dat is resultaat. Voor het boeken van resultaat heb je een tactisch ontworpen website nodig die de doelgroep bereikt en de doelgroep aanspreekt.
Om met resultaat de commerciele doelstelling te behalen zullen wij met ons ervaren team en met gebruik van onze expertise een ontwikkelplan samenstellen. Naast het ontwerpen van de benodigde stijl werken wij naar een optimale configuratie voor de vindbaarheid in de zoekmachines.

Naast een mooie website bieden wij onze klanten tevens een kwalitatief webhostingplatform. Wij zorgen er voor dat de website snel is en bijvoorbeeld online webapplicatiesoftware snel en foutloos werkt. Onze webservers zijn zeer snel en betrouwbaar.

Content Management SystemVoor het beheer van uw website maken wij bij voorkeur gebruik van de volgendeOpen source website beheer software:

Webwinkel met BetaalsysteemOm uw product goed in de mark te zetten, is de webwinkel van Opencart een uitstekende en betaalbare oplossing. De basisversie is met een legio aan extyensies uit te bereiden. Zo kun je beginnen met een eenvoudige webwinkel en uitgroeien tot een multi-webwinkel oplossing met diverse betaaalsystemen.

Nieuws

Let op! URL Thuiszorgplanner gewijzigd!

Vandaag is de domein naar de Thuiszorgplanner vera...